CADOURI CORPORATE

Sticle de apă premium care sporesc bunăstarea colegilor,prietenilor sau a parteneriilor tăi crescând în același timp vizibilitatea mărcii tale.

Această metodă de promovare are un mare impact asupra publicului țintă, deoarece sticlele de apă personalizate pot fi distribuite la evenimente pentru a ajuta la promovarea brandului, iar oamenii vor lua sticlele cu ei și le vor folosi ulterior, ajutând astfel la creșterea vizibilității brandului pe termen lung

Pașii pentru o comandă corporate

PRINT PE SUPRAFAța recipientelor

GRAVARE MESAJ ȘI/SAU NUME PE CAPAC

Sticlele vor devein unice cu capace gravate care datorită designului vor stimula proprietarul/a să consume mai multă apă.

AMBALARE CADOU

De asemenea, vă putem împacheta produsele speciale în ambalaje frumoase și elegante.

APRECIEREA ANGAJATILOR

De la zile de nastere, primirea membrilor noi în echipe până la aprecierea celor mai buni performanțe și a aniversarilor de serviciu, aceste cadouri personalizate sunt perfecte pentru a consolida loialitatea și pentru a ajuta angajații să se simtă bine în organizația dvs.

CLIENȚI ȘI PARTENERI IMPRESIONAȚI

Îmbogățiți relațiile cu partenerii și clienții dvs. cu cadouri unice de calitate premium pe care nu le vor uita niciodată. Alegând sticlele EQUA, împărtășiți un mesaj de sustenabilitate și vă asociați brandul cu o acțiune bună în lume.EQUA, împărtășești un mesaj de durabilitate și asociezi brandul tău cu a face bine în lume.

IEȘIȚI ÎN EVIDENȚĂ LA CONFERINȚE

Cu materiale de calitate superioară și un design frumos, creștem responsabilitatea socială corporativă și vă ajutăm să ieșiți în evidență la conferințe și evenimente.

Utilizați formularul pentru a ne contacta

De la ofertă la personalizare și livrare, echipa noastră dedicată face totul pentru dvs.