Cart
0
Livrare gratuita la comenzi peste 150 RON

Sticlă EQUA – BOUNCE 2in1

95,00 lei

Sticlă EQUA – BOUNCE 2in1

Sticla EQUA este o gamă de produse de calitate superioară cu un design elegant. Toate sticlele sunt realizate din sticlă borosilicată, ușoară, așa că pot fi transportate cu ușurință întreaga zi. Rezistentete la schimbări termice bruște, sticlele EQUA pot transporta orice tip de băutură, rece sau fierbinte.

Sticla EQUA Bounce face parte din colecția Bounce, o colecție care reușește să împace foarte bine 2 stiluri de consumatori, cel care preferă apa sau cel care preferă un smoothie delicios. Cu ajutorul capacului 2 in 1 sticla EQUA reușește să se transforme într-o sticlă ideală pentru consumul smoothie-ului de fructe.

Arată prietenilor sau colaboratorilor tăi că te gândești la ei și oferă-le cadou sticla EQUA Bounce. Suprinde-i cu un cadou atent și original și personalizează sticla EQUA cu numele colegilor tăi, cu logo-ul companiei tale sau cu un mesaj scurt. Vezi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru personalizarea sticlei EQUA și toate detaliile necesare aici.

Fii atent la modelul sticlei EQUA deoarece fiecare model are posibilități de personalizare diferite, dimensiunea printului variind ușor. În cazul sticlei EQUA Bounce dimensiunea printului este de 50 x 100 mm.

Descriere produs:
-din sticlă borosilicată
-capacitate: 800ml cu capacul pentru apă și 750ml cu capacul pentru smoothie,
-sunt potrivite pentru lichide fierbinți (ceai, cafea, ciocolată caldă, etc.), rezistând la temperaturi de până la 100ºC (212ºF);
-pot fi spălate în mașina de spălat vase;
-sunt realizate din materiale de calitate, sigure pentru sănătatea organismului uman (nu conțin BPA) și nedăunătoare mediului ambiant;
-sunt reutilizabile și reciclabile;
-siliconul va permite să aveți o mai bună priză pe flacon;
-capacul este realizat din oțel inoxidabil, polipropilenă și inel din silicon ce permite o etanșare perfectă.

 

SKU: ME32 Categorie:

You may also like…

Toate drepturile rezervate © Wishmag.ro - Thesleekcode S.R.L. CUI: 35801320 - Reg. Com. J26/392/2016