Cart
0
Livrare gratuita la comenzi peste 150 RON

Sticla EQUA – Mismatch Grey Dove

125,00 lei

Product total
Options total
Grand total

Sticla EQUA – Mismatch Grey Dove

Sticla EQUA este o gamă de produse de calitate superioară cu un design elegant. Toate sticlele sunt realizate din sticlă borosilicată, ușoară, așa că pot fi transportate cu ușurință întreaga zi. Rezistentete la schimbări termice bruște, sticlele EQUA pot transporta orice tip de băutură, rece sau fierbinte.

Pentru a proteja mediul înconjurător, sticla EQUA este fabricată din materiale de origine organică reciclabile și biodegradabile, din care s-a scos elementul BPA. Sticla EQUA – Mismatch Grey Dove este elegantă, stylish, perfectă pentru mersul la sală, birou, școală sau oriunde mergi. Îmbrăcată într-o husă de piele ecologică, Mismatch este o colecție rafinată perfectă pentru ea.

Sticla EQUA – Mismatch Grey Dove poate fi cadoul perfect pentru colegii, partenerii tăi de afaceri sau prietenii tăi. Personalizează sticla cu numele lor sau logo-ul firmei tale și surprinde-i cu un cadou original. Află mai multe informații despre personalizarea sticlei accesând acest link.

Important de reținut este că în funcție de modelul sticlei EQUA ales posibilitățile de personalizare pot să difere. În cazul colecției EQUA Mismatch dimensiunea printului poate fi de 33 x 70 mm, dimensiunea maximă fiind de 45 x 70 mm.

Descriere produs:
-din sticlă borosilicată,
-capacitate: 750 ml,
-sunt potrivite pentru lichide fierbinți (ceai, cafea, ciocolată caldă, etc.);
-pot fi spălate în mașina de spălat vase;
-sunt realizate din materiale de calitate, sigure pentru sănătatea organismului uman (nu conțin BPA) și nedăunătoare mediului ambiant;
-sunt reutilizabile și reciclabile;
-capac anticurgere.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

SKU: ME97 Categorie: Etichetă:

You may also like…

Toate drepturile rezervate © Wishmag.ro - Thesleekcode S.R.L. CUI: 35801320 - Reg. Com. J26/392/2016